De tider, da der blev købt plader, bånd og cd’ere, er for længst forbi. Radio er noget, de fleste kun hører i bilen, eller fordi de gerne vil have noget baggrundsstøj på arbejdet. Og musikkanalerne er ikke så meget om musikken længere, som de var en gang. Musik er noget, der bliver streamet gennem tjenester eller hjemmesider, og skal din musik ud til et større publikum, så er det denne vej, du skal gå.

Men med så meget andet på nettet, så er det ikke nok at have en hjemmeside. Du skal både generere trafik til din hjemmeside, og du skal have et godt indhold. Det skal være din musik, men det skal også være en interessant side, der er overskuelig. Der skal være det ekstra, for som nettet er den store ting, og da det er nemt at autotune musik, er der kommet rigtig mange musikere til.

Sørg for at være en ud af en million

Alt for mange kommer til at drukne i mængden af musikere, der er online. På samme måde som influencere på Instagram, bloggere og vloggere, der også skyder op som paddehatte. Den dårligste løsning er at købe dig til følgere, så du ser mere interessant ud. Det vil i sidste ende blot vise, at det ikke er talentet, der bærer dig, men en sult efter at være kendt. For er talentet der, er det et spørgsmål om den rette markedsføring, så du kan komme i fokus.

Her handler det om personerne bag musikken, og hvordan du kan sikre, at der kommer en livlig trafik på din hjemmeside. Om du blot vil have din side med din musik på, eller om det for dig skal være et springbræt til en karriere indenfor musikken med professionelle indspilninger og koncerter, så vil du kunne lære mere om den proces på denne hjemmeside her.

Der er nemlig masser af faldgruber, men lige så mange gode ideer og råd. Det vigtigste er dog at være dig selv og lave den musik, du kan stå inde for. Det er dig eller dit band, der skal frem, og det er jeres lyd, som skal sælge. Med de største bands er de færreste nemlig i tvivl allerede ved første strofe, og det skal du også kunne.

Måske går det langsomt, måske går det hurtigt, men igen er det de færreste der er startet med triple-platin og udsolgte stadions. Fordelen her er, at du ud over at kunne komme ud til de små scener, rent faktisk kan komme ud til hele verden.